x

Pasiune

Fiecare loc în care ajungem poate deveni o amintire, fie că este sub formă de fotografie, artă, priveliste, preparat culinar sau un simplu obiect de decor. Însă cele mai puternice amintiri sunt cele care rămân în suflet. Acea vibrație specială, acel moment unic în care se împletesc o mulțime de senzații nedefinite, care te determină să te simți atât de acasă.

În cazul nostru, ar putea fi amprenta puternică lăsată de contactul cu acest oraș cosmopolit, ar putea fi influența mării negre, splendid încadrată în priveliștea terasei, atmosfera creată de muzica ambientala sau poate un preparat culinar care iti da peste cap toate papilele gustative.

Pornind de la placerea de a oferi experiente culinare inedite, in anul 1996 am pus bazele unui proiect de suflet, inspirat de traditiile si preparatele Irlandeze, dar mai ales de modul de viata relaxat, antrenant pe care acestia il poarta in cultura lor de secole.

Viziune

Restaurantul Irish Pub Pub este locul care te surprinde de fiecare data prin detalii, care oferă o atmosferă caldă și primitoare, locul unde se îmbină armonios măiestria și talentul bucătarilor cu poftă de mâncare, cu standardul înalt de servicii, asigurate de ospătarii cu dorința de a satisfice nevoile clienților, într-o manieră profesională.

Am creat in jurul locatiei Irish Pub, o echipa profesionista, care isi doreste sa le ofere vizitatorilor o calatorie palpitanta de fiecare data cand acestia ne trec pragul.

Misiune

In continuare suntem prezenti, tinem pasul cu trendurile, investim constant in locatie, perfectionare, evenimente, procese tehnologice. De asemenea investim in confortul si oferirea celor mai calitative servicii pentru a aduce povestea Irish Pub la urmatorul nivel si anume oferirea pasiunii noastre catre publicul larg si impartasirea momentelor de calitate alaturi de familie si prieteni, inconjurati de ospitalitate, caldura si profesionalism.

Bucătăria Irish Pub iși asumă obiectivul de a transforma și asocia alimente variate, cu scopul de a garanta sănătatea consumatorului. De asemenea, aici regăsiți o varietate de culoare culinară. Sub îndrumarea atentă a Chef-ului nostru, fiecare detaliu este îmbinat armonios pentru a recrea în fiecare zi experiența Irish Pub.